Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στις κάτω Γούβες

Ενοικιάσεις-αυτοκινήτων-κάτω-Γούβες

Γούβες..

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στον Ανισσαρά

Η τοποθεσία του Ανισσαρά είναι ιδανική για ενοικίαση αυτοκινήτου από το Okay rent a car και αρχίστε να εξερευνάτε την ομορφιά της Κρήτης.

Ανισσαράς..

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την Κρήτη, για ταξιδιώτες που προτιμούν να κάνουν το δικό τους δρομολόγιο.

Αεροδρόμιο Ηρακλείου.. 

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης

Εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που βρίσκεται στο Ηράκλειο (πρωτεύουσα της Κρήτης) και ασχολείται με τον τουρισμό από το 1992

Ηράκλειο..

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Χερσόνησο

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Χερσονησο

Χερσόνησος..

 

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Χανίων

Ενοικιάσεις οικονομικών αυτοκινήτων στα Χανιά

Χανιά...

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη με οικονομικές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου

Μπορούμε να παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στην Κρήτη, σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένων όλων των αεροδρομίων και λιμανιών της Κρήτης,

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη

Νοικιάστε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

  Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου,
εξυπηρετώντας το νησί της Κρήτης, το αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πολλοί επισκέπτες παραλαμβάνουν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, οπότε έχουν την ελευθερία να εξερευνήσουν το γραφικό νησί στον ελεύθερο χρόνο τους και να οδηγήσουν στα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Ελούντας, της Σταλίδας, της Χερσονήσου και του Αγίου Νικολάου.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο των Χανίων

Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο των Χανίων,

Το αεροδρόμιο των Χανίων, γνωστό και ως αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», είναι ένα διεθνές αεροδρόμιο που βρίσκεται κοντά στον κόλπο της Σούδας της Κρήτης στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου. Η απόσταση από το αεροδρόμιο των Χανίων στο κέντρο των Χανίων είναι 15 χιλιόμετρα. Με αυτοκίνητο, χρειάζονται 25 λεπτά για να φτάσετε στο κέντρο των Χανίων.

Διαλέξτε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας σε όλα τα λιμάνια της Κρήτης,

Νοικιάστε το αυτοκίνητό σας στο λιμάνι του Ηρακλείου
Το Ηράκλειο έχει το τρίτο πιο πολυσύχναστο λιμάνι στην Ελλάδα και εξυπηρετεί περίπου δύο εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Το Ηράκλειο βρίσκεται στην κεντρική Κρήτη κατά μήκος της βόρειας ακτής, 145 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης των Χανίων, 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Ρεθύμνου και 3 χιλιόμετρα δυτικά του πλησιέστερου αεροδρομίου: Νίκος Καζαντζάκης Διεθνής (HER).

Ενοικιάστε αυτοκίνητο στο λιμάνι της Σούδας,
Το λιμάνι των Χανίων, γνωστό και ως Χανιά, βρίσκεται στην περιοχή της Σούδας στη βορειοδυτική ακτή του νησιού Κρήτη. Ως ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια στην Ελλάδα, χρησιμεύει ως σημαντικό εμπορικό κέντρο στην περιοχή. Το λιμάνι απέχει 7 χλμ. Νοτιοανατολικά της πόλης των Χανίων και 15 χλμ. Από το τοπικό διεθνές αεροδρόμιο.

Πού μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Κρήτη

Πού μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Κρήτη

Λάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στην Κρήτη, σε όλες τις μεγάλες πόλεις, τον Άγιο Νικόλαο, νοικιάστε το αυτοκίνητό σας στο Ηράκλειο, Ρέθυμνο, ενοικιάστε το αυτοκίνητό σας στα Χανιά, και σε όλα τα σημαντικά τουριστικά μέρη όπως
  • Κάτω Γούβες, Το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο στις Κάτω Γούβες,
  • Ανάληψη, μεγάλη αμμώδης παραλία, το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε αλλά και για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ανάληψη,
  • Κοκκίνη Χάνι, ήσυχες, οικογενειακές διακοπές, το καλύτερο μέρος για την οικογένειά σας και εσείς για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κοκκίνη Χάνι,
  • Ανισσαράς, όχι μακριά από την πολυσύχναστη πόλη της Χερσονήσου και την καλύτερη ιδέα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στον Ανισσαρά, και να το επισκεφτείτε
  • Χερσόνησος, Η καλύτερη νυχτερινή ζωή, μέρος για πάρτι και όταν θα έχετε αρκετή από την πολυσύχναστη πόλη, νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στη Χερσόνησο και εξερευνήστε την Κρήτη.
 Απλώς διαλέξτε μία, ή αν έχετε διαφορετική τοποθεσία, απλώς ενημερώστε μας και θα την φροντίσουμε.
Μπορείτε να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο ή το διαμέρισμά σας.

  Η παραλαβή και η παράδοση του ενοικιαζόμενου οχήματος είναι δωρεάν

Ενοικίαση αυτοκινήτου με μηδενική συμμετοχή


Ενοικίαση αυτοκινήτου με μηδενική συμμετοχή

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με μηδενική συμμετοχή "0" σημαίνει ότι έχετε επιλέξει επιλογές κάλυψης που δεν απαιτούν από εσάς να πληρώσετε οποιοδήποτε ποσό εκ των προτέρων για μια συμμετοχή.
Zero Deductible - Η μηδενική συμμετοχή ασφάλισης σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε οικονομική ευθύνη.

Η τιμή που βλέπετε είναι η τελική τιμή

Στην OKAY Rent a Car, προσπαθούμε να απλοποιήσουμε τη διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κρήτη. Η προσέγγισή μας είναι απλή, σαφής και 100% διαφανής, με στόχο να είμαστε οι καλύτεροι και μοναδικοί παρέχοντας εξαρχής άριστες υπηρεσίες και διαφανείς συνθήκες ενοικίασης. Είτε κάνετε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στην Κρήτη είτε σε οποιαδήποτε από τις βολικές τοποθεσίες ενοικίασης στο νησί, να είστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει υπερβολή και καμία ανησυχία.
Πείτε αντίο στις μεγάλες ουρές, τις απροσδόκητες χρεώσεις και την ανάγκη για πιστωτική κάρτα – το φιλικό προσωπικό μας και οι δίκαιες τιμές εξασφαλίζουν μια εμπειρία χωρίς προβλήματα. Με πολυετή πείρα, εγγυόμαστε την απόλυτη ικανοποίησή σας από τις υπηρεσίες μας ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη.
Κάντε κράτηση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου με σιγουριά, επωφελούμενοι από χαμηλότερες τιμές για έγκαιρες κρατήσεις. Επωφεληθείτε από τις φιλικές προς τον πελάτη πολιτικές μας:
✅Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα
✅ Δωρεάν πολιτική ακύρωσης
✅Δεν απαιτείται εγγύηση
✅ Τιμές all inclusive με τοπικούς φόρους
✅ Διαφανείς όροι ενοικίασης
✅ Ασφάλεια χωρίς άγχος, χωρίς ρίσκο και μηδενική εγγύηση
✅ Δωρεάν παραλαβή και παράδοση
✅ 24ωρη οδική βοήθεια
Επιλέξτε OKAY Rent a Car για μια άνετη και ικανοποιητική εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Κρήτη, Ελλάδα.
Το σύνθημά μας είναι: Κρατήστε το απλό !! √ ΕΠΙΛΕΞΤΕ !! √ ΚΡΑΤΗΣΗ !! √ ΟΔΗΓΕΙΤΕ !!

Τι να επισκεφθείτε στην Κρήτη


Τι να επισκεφθείτε στην Κρήτη

Ανακαλύψτε τα κορυφαία πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Κρήτη

Η Κρήτη, ένας μαγευτικός προορισμός στην Ελλάδα, είναι ένα μικρό νησί με πληθώρα μυστικών θησαυρών που περιμένουν να εξερευνηθούν. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο θαυμάτων με αμέτρητες εκπληκτικές δραστηριότητες στην Κρήτη και εμείς θα είμαστε ο οδηγός σας σε κάθε βήμα!
Εξερευνήστε συναρπαστικά χωριά, ζήστε το μεγαλείο των κρητικών παραλιών (μερικές κατατάσσονται στις καλύτερες του κόσμου!), επισκεφτείτε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, κάντε μια βόλτα στα γραφικά χωριά και θαυμάστε τη μαγευτική θέα, τα φαράγγια και τις σπηλιές που κόβουν την ανάσα. Είτε σας ελκύουν οι κοσμοπολίτικες πόλεις είτε αναζητάτε την ηρεμία των κρυμμένων πολύτιμων λίθων, η Κρήτη τα έχει όλα. Ετοιμαστείτε να είστε λίγο πιο κουρασμένοι, αλλά οι ανταμοιβές είναι αμέτρητες!
Τα ταξίδια είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία που αλλάζει τις προοπτικές της ζωής, δημιουργώντας αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή. Αφήστε μας να ανεβάσουμε το ταξίδι σας με μια εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία στα μαγευτικά τοπία της Κρήτης.

Ανακαλύψτε την Κρήτη

Τόσα πολλά μέρη για να επισκεφτείτε! Τόσες πολλές εκπληκτικές διαδρομές !! Τόσα πολλά γραφικά χωριά.
Τόσες πολλές  οι  κρητικές παραλίες, μεγάλες  και αμμώδης για να χαλαρώσετε !! και να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη: Γραμβούσα, το Ελαφονήσι, Παλαιόχωρα, Σεϊτάν λιμάνια και πολλά άλλα.
Πολλά μικρά παραδοσιακά χωριά: Αρχάνες, Μαργαρίτες, Ανώγεια, ΠισκοπιανόΚράσι, Κριτσά, Φόδελε και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε την Κρήτη

Τόσα πολλά νησάκια διάσπαρτα παντού σας περιμένουν να τα ανακαλυψετε : Σπιναλόγκα, Χρυσή, Κουφονήσι, Μπάλος, Γαύδος  και πολλά άλλα.
 Γεμάτη τουριστικά θέρετρα: Χερσόνησος, Ανάληψη, Μάλια, Σταλίδα, Κάτω Γούβες, Γεωργιούπολη, Αγ.Μαρίνα, Ελούντα, Μπαλί, Αμμουδάρα, Μάταλα, Βούλισμα, Αμνισός, Παραλία καθολικό και πολλά άλλα.
 
 Το Ηράκλειο και η Κρήτη  ήταν περιοχές που άνθισε ο Μινωικός πολιτισμός γι αυτό μην παραλείψετε  να επισκεφθείτε το Μινωικό ανάκτορο της Κνωσσού, την Φαιστό, και την Ζάκρο.

Ζήστε τα καλύτερα της Κρήτης καθώς εξερευνάτε τα διαφορετικά τοπία της, απολαμβάνοντας την καλύτερη τοπική κουζίνα και αποκαλύπτοντας τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά αυτού του μαγευτικού ελληνικού νησιού.

Υπηρεσία μεταφοράς

Υπηρεσία-μεταφοράς-απο-το-αεροδόμιο-Ηρακλείου

Επιλέξετε την μεταφορά σας απ΄το αεροδρόμιο και  αποφύγετε την πολύωρη αναμονή. Ενημερώστε μας για την πτήση σας και ο οδηγός μας, θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας. Χωρίς αναμονή, χωρίς πολυκοσμία. Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των αποσκευών σας. Γνωρίστε την Κρήτη με την  Υπηρεσία οδηγού...