Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στις κάτω Γούβες

Ενοικιάσεις-αυτοκινήτων-κάτω-Γούβες

Γούβες..

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στον Ανισσαρά

Η τοποθεσία του Ανισσαρά είναι ιδανική για ενοικίαση αυτοκινήτου από το Okay rent a car και αρχίστε να εξερευνάτε την ομορφιά της Κρήτης.

Ανισσαράς..

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την Κρήτη, για ταξιδιώτες που προτιμούν να κάνουν το δικό τους δρομολόγιο.

Αεροδρόμιο Ηρακλείου.. 

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης

Εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που βρίσκεται στο Ηράκλειο (πρωτεύουσα της Κρήτης) και ασχολείται με τον τουρισμό από το 1992

Ηράκλειο..

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Χερσόνησο

Ως τουριστική τοποθεσία, η Χερσόνησος διαθέτει πολλά για εσάς. Οι υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στη Χερσόνησο σας δίνουν την ευκαιρία να μετακινηθείτε οπουδήποτε στην Κρήτη.

Χερσόνησος..

 

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Χανίων

Τα Χανιά είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού και η πρωτεύουσα της Κρήτης.  Το γραφείο μας σας δίνει τη δυνατότητα να νοικιάσετε αυτοκίνητο σε αυτή την όμορφη πόλη, 15 χλμ. Από το αεροδρόμιο των Χανίων.

Χανιά...

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη

Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη με οικονομικές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτου

Μπορούμε να παραδώσουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στην Κρήτη, σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένων όλων των αεροδρομίων και λιμανιών της Κρήτης,

We can deliver your rented car on Crete, to many places

Νοικιάστε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

  Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου,
εξυπηρετώντας το νησί της Κρήτης, το αεροδρόμιο του Ηρακλείου είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα. Πολλοί επισκέπτες παραλαμβάνουν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, οπότε έχουν την ελευθερία να εξερευνήσουν το γραφικό νησί στον ελεύθερο χρόνο τους και να οδηγήσουν στα δημοφιλή τουριστικά θέρετρα της Ελούντας, της Σταλίδας, της Χερσονήσου και του Αγίου Νικολάου.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο των Χανίων

Μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο των Χανίων,

Το αεροδρόμιο των Χανίων, γνωστό και ως αεροδρόμιο των Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», είναι ένα διεθνές αεροδρόμιο που βρίσκεται κοντά στον κόλπο της Σούδας της Κρήτης στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου. Η απόσταση από το αεροδρόμιο των Χανίων στο κέντρο των Χανίων είναι 15 χιλιόμετρα. Με αυτοκίνητο, χρειάζονται 25 λεπτά για να φτάσετε στο κέντρο των Χανίων.

Διαλέξτε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας σε όλα τα λιμάνια της Κρήτης,

Νοικιάστε το αυτοκίνητό σας στο λιμάνι του Ηρακλείου
Το Ηράκλειο έχει το τρίτο πιο πολυσύχναστο λιμάνι στην Ελλάδα και εξυπηρετεί περίπου δύο εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Το Ηράκλειο βρίσκεται στην κεντρική Κρήτη κατά μήκος της βόρειας ακτής, 145 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης των Χανίων, 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Ρεθύμνου και 3 χιλιόμετρα δυτικά του πλησιέστερου αεροδρομίου: Νίκος Καζαντζάκης Διεθνής (HER).

Ενοικιάστε αυτοκίνητο στο λιμάνι της Σούδας,
Το λιμάνι των Χανίων, γνωστό και ως Χανιά, βρίσκεται στην περιοχή της Σούδας στη βορειοδυτική ακτή του νησιού Κρήτη. Ως ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια στην Ελλάδα, χρησιμεύει ως σημαντικό εμπορικό κέντρο στην περιοχή. Το λιμάνι απέχει 7 χλμ. Νοτιοανατολικά της πόλης των Χανίων και 15 χλμ. Από το τοπικό διεθνές αεροδρόμιο.

Πού μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Κρήτη

Λάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στην Κρήτη, σε όλες τις μεγάλες πόλεις, 

Πού μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο στην Κρήτη

τον Άγιο Νικόλαο, νοικιάστε το αυτοκίνητό σας στο Ηράκλειο, Ρέθυμνο, ενοικιάστε το αυτοκίνητό σας στα Χανιά, και σε όλα τα σημαντικά τουριστικά μέρη όπως
  • Κάτω Γούβες, Το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο στις Κάτω Γούβες,
  • Ανάληψη, μεγάλη αμμώδης παραλία, το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε αλλά και για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ανάληψη,
  • Κοκκίνη Χάνι, ήσυχες, οικογενειακές διακοπές, το καλύτερο μέρος για την οικογένειά σας και εσείς για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κοκκίνη Χάνι,
  • Ανισσαράς, όχι μακριά από την πολυσύχναστη πόλη της Χερσονήσου και την καλύτερη ιδέα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στον Ανισσαρά, και να το επισκεφτείτε
  • Χερσόνησος, Η καλύτερη νυχτερινή ζωή, μέρος για πάρτι και όταν θα έχετε αρκετή από την πολυσύχναστη πόλη, νοικιάστε ένα αυτοκίνητο στη Χερσόνησο και εξερευνήστε την Κρήτη.
   Απλώς διαλέξτε μία, ή αν έχετε διαφορετική τοποθεσία, απλώς ενημερώστε μας και θα την φροντίσουμε. Μπορείτε να παραλάβετε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο ή το διαμέρισμά σας. Η παραλαβή και η παράδοση του ενοικιαζόμενου οχήματος είναι δωρεάν.

Ενοικίαση αυτοκινήτου με μηδενική συμμετοχή

Η ενοικίαση αυτοκινήτου με μηδενική συμμετοχή "0" σημαίνει ότι έχετε επιλέξει επιλογές κάλυψης που δεν απαιτούν από εσάς να πληρώσετε οποιοδήποτε ποσό εκ των προτέρων για μια συμμετοχή.

Ενοικίαση αυτοκινήτου με μηδενική συμμετοχή

Zero Deductible - Η μηδενική συμμετοχή ασφάλισης σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε οικονομική ευθύνη.

Η τιμή που βλέπετε είναι η τελική τιμή

 Στο Okaycrete, Rent a Car δουλεύουμε για να κάνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Απλό, διαυγές και 100% διαφανές. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και μοναδικοί προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες και ξεκάθαρες συνθήκες ενοικίασης από την αρχή.
Κάντε κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης ή σε μια από τις τοποθεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων μας στην Κρήτη χωρίς επιπλέον χρέωση. Χωρίς μεγάλες ουρές και επιπλέον χρεώσεις της τελευταίας στιγμής, δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα - φιλικό προσωπικό - οικονομικές τιμές. Έχουμε πολυετή εμπειρία που σας εγγυάται απόλυτη ικανοποίηση στην ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη.

Κάντε κράτηση νωρίς και κερδίστε από τις χαμηλότερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων για πρώιμες κρατήσεις.
Κάντε κράτηση με αυτοπεποίθηση γιατί:
✅ δεν χρειαζόμαστε πιστωτική κάρτα, ✅ έχουμε δωρεάν πολιτική ακύρωσης, ✅ δεν ζητάμε εγγύηση, ✅ έχουμε τιμές all-inclusive, ✅ συμπεριλαμβάνονται όλοι οι τοπικοί φόροι, ✅ έχουμε διαφανείς όρους ενοικίασης ✅ Προσφέρουμε Ασφάλεια πλήρη ✅Μηδική εγγύηση ✅ Προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση ✅ οδική βοήθεια 24 ώρες την ημέρα
Το σύνθημά μας είναι: Κρατήστε το απλό !! √ ΕΠΙΛΕΞΤΕ !! √ ΚΡΑΤΗΣΗ !! √ ΟΔΗΓΕΙΤΕ !!

Τι να επισκεφθείτε στην Κρήτη


Τι να επισκεφθείτε στην Κρήτη
Τόσα πολλά μέρη για να επισκεφτείτε! Τόσες πολλές εκπληκτικές διαδρομές !! Τόσα πολλά γραφικά χωριά.
Τόσες πολλές  οι  κρητικές παραλίες, μεγάλες  και αμμώδης για να χαλαρώσετε !! και να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη: Γραμβούσα, το Ελαφονήσι, Παλαιόχωρα, Σεϊτάν λιμάνια και πολλά άλλα.
Πολλά μικρά παραδοσιακά χωριά: Αρχάνες, Μαργαρίτες, Ανώγεια, ΠισκοπιανόΚράσι, Κριτσά, Φόδελε και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε την Κρήτη

Τόσα πολλά νησάκια διάσπαρτα παντού σας περιμένουν να τα ανακαλυψετε : Σπιναλόγκα, Χρυσή, Κουφονήσι, Μπάλος, Γαύδος  και πολλά άλλα.
 Γεμάτη τουριστικά θέρετρα: Χερσόνησος, Ανάληψη, Μάλια, Σταλίδα, Κάτω Γούβες, Γεωργιούπολη, Αγ.Μαρίνα, Ελούντα, Μπαλί, Αμμουδάρα, Μάταλα, Βούλισμα, Αμνισός, Παραλία καθολικό και πολλά άλλα.
 
 Το Ηράκλειο και η Κρήτη  ήταν περιοχές που άνθισε ο Μινωικός πολιτισμός γι αυτό μην παραλείψετε  να επισκεφθείτε το Μινωικό ανάκτορο της Κνωσσού, την Φαιστό, και την Ζάκρο.

Υπηρεσία μεταφοράς

Υπηρεσία-μεταφοράς-απο-το-αεροδόμιο-Ηρακλείου

Επιλέξετε την μεταφορά σας απ΄το αεροδρόμιο και  αποφύγετε την πολύωρη αναμονή. Ενημερώστε μας για την πτήση σας και ο οδηγός μας, θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας. Χωρίς αναμονή, χωρίς πολυκοσμία. Μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε για τον αριθμό των αποσκευών σας. Γνωρίστε την Κρήτη με την  Υπηρεσία οδηγού...